Sant Joan Despí

L’Ajuntament de Sant Joan Despí inicia un programa d’orientació laboral per a joves.

Els departaments de Joventut i Promoció econòmica de l'Ajuntament de SJD es coordinen per orientar a la joventut en l'àmbit laboral.

El departament de Joventut i el departament de Promoció econòmica han posat en marxa un nou programa d’orientació laboral per a joves del municipi. El programa consisteix, en primer lloc, en realitzar tot un seguit de xerrades i tallers dirigits a joves i, en segon lloc, apropar i posar a disposició dels i les joves tots els serveis que actualment oferim a través de Promodespí.

En aquest sentit, ahir es va estrenar el programa amb un taller d’orientació sobre la recerca de feina de cara a l’estiu, donant inici a tot un seguit de xerrades i tallers que es realitzaran en un futur atenent a temàtiques diverses i dirigits a tots els joves del municipi. Així doncs, a partir de setembre i durant tot el curs 2012/2013, s’estan programant xerrades sobre mobilitat internacional, itineraris formatius, nous formats de CV i recerca de feina a la xarxa, preparació d’entrevistes,...

Aquest projecte formà part del Programa Electoral del PSC per les eleccions municipals del Maig de 2011, fruit de la proposta que la Joventut Socialista de Sant Joan Despí presentà desprès d’obrir un procés participatiu mitjançant diferents trobades en les que intervingueren una cinquantena de joves del municipi.

Per això, la Joventut Socialista de Sant Joan Despí pot estar satisfeta donat que, en només un any de mandat, el Grup Municipal del PSC ha aconseguit transformar en una realitat aquesta mesura pensada per joves i per als joves. 

JSC Sant Joan Despí.